Ventilasjon i Stavanger og Sandnes-området

Aggregater, avtrekksvifter og balansert ventilasjon- Sandnes, Stavanger og omegn

Brødrene Lie leverer aggregater og avtrekksvifter til bolighus og næringsbygg. Våre fagfolk har lang erfaring og finner aggregatet som passer ditt bruksområdet. Våre aggregater er høyeffektive med god varmegjenvinning som gir deg et godt inneklima og reduserer varmekostnadene dine.

Vi leverer Flexit sine systemer for balansert ventilasjon, og installerer og har service på anlegg i Sandnes, Stavanger og omegn.

Innvendig løsning av ventilasjon over kjøkkenområde.
Brødrene Lie har et stort utvalg av bygningsventiler. Produktspekteret inneholder komplette ventiler med og uten lyddemping og filter, utvendige og innvendige ventiler og ventiler for grunnmur.
Et godt fungerende kjøkkenavtrekk er viktig for å sikre et godt inneklima i boligen. Flexit har kjøkkenavtrekk som effektivt fjerner matos og lukt. Brødrene Lie as har et bredt utvalg av modeller til ulike kjøkkenløsninger og behov. Felles for alle er god kapasitet og høy driftssikkerhet. Du kan velge mellom tradisjonelle kjøkkenhetter, slimlinehetter eller innbygningshetter – med eller uten innebygd motor. Valget av modell bestemmes utfra ønsket design og funksjonalitet.
Ventilasjon installeres i bolig i stavanger og sandnes.

Brødrene Lie – Din leverandør av ventilasjon i Stavanger og Sandnes-området

Kontakt oss

Klikk her

Besøk oss på Facebook

Klikk her